Vi søker flere elektrikere

El-montasje Elverum AS er en etablert elektroinstallasjonsbedrift på Elverum med 22 ansatte og en omsetning på ca NOK 30 mill. El-montasje Elverum inngår i konsernet Elnett Øst AS som består av 18 medlemsbedrifter, med ca 350 ansatte, og en omsetning på rundt NOK 400 mill. Selskapene i Elnett Øst utfører elektriske installasjoner innen privat- og næringsmarkedet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

På grunnav økende oppdragsmengde søker vi etter dyktige elektrikere som har lyst til å jobbe sammen med oss. I El-montasje Elverum legger vi stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø hvor god bedriftskultur og yrkesstolthet er avgjørende.

Arbeidsoppgaver
Selvstendige serviceoppdrag, prosjektjobber på nye anlegg og rehabiliteringsoppdrag. 

Ønskede kvalifikasjoner
Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du må være faglig oppdatert og ha yrkesstolthet. Evne til å skape og ivareta gode relasjoner og faglig trygghet for kunden. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Du må ha fagbrev Elektrikerfaget og førerkort kl B.

Vi tilbyr
Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig utvikling. Konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Kortfattet søknad og CV sendes bjornar.grindvoll@el-montasje.no innen 5. februar.
Kontaktperson er daglig leder Bjørnar Grindvoll, tlf 959 43 951.