Vi søker flere elektrikere

El-montasje Elverum AS utfører all typer elektriske installasjoner for næring-, industri og privatmarkedet. De ansatte er vår viktigste ressurs. Vi har dyktige og erfarne ansatte som besitter solid fagkunnskap, og er stolte av elektrofaget. El-montasje Elverum har 26 ansatte, og en omsetning på NOK 34 mill. El-montasje Elverum er en del av Elnett Øst AS, som består av 18 medlemsbedrifter, med over 400 ansatte og en omsetning på ca NOK 600 mill. Selskapene i Elnett Øst utfører elektriske installasjoner innen privat-og næringsmarkedet i Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

På grunn av sterkt økende oppdragsmengde søker vi etter dyktige elektrikere som har lyst til å jobbe sammen med oss. I El-montasje Elverum legger vi stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø hvor god bedriftskultur og yrkesstolthet er avgjørende.

Arbeidsoppgaver
Selvstendige serviceoppdrag, prosjektjobber på nye anlegg og rehabiliteringsoppdrag. 

Ønskede kvalifikasjoner
Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Du må være faglig oppdatert og ha yrkesstolthet. Evne til å skape og ivareta gode relasjoner og faglig trygghet for kunden. Du må kunne jobbe selvstendig og i team. Du må ha fagbrev Elektrikerfaget og førerkort kl B. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Vi tilbyr
Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig utvikling. Konkurransedyktig lønn, pensjons- og forsikringsordninger.

Kortfattet søknad og CV sendes bgr@minel.no innen 6. november. 2018
Kontaktperson er daglig leder Bjørnar Grindvoll, tlf 959 43 951.